Chat with us, powered by LiveChat

Nest

Nest Learning Thermostaat, innovatie met een heldere kijk op energie besparen.

Maak kennis met de derde generatie Nest Learning Thermostaat. Een slanker en strakker ontwerp. Een groter en duidelijker scherm. En warmwaterbediening. Hij straalt wanneer je binnenkomt. De Nest Thermostat doet iets nieuws wanneer hij je ziet. Nest is een zelflerende, slimme thermostaat die met de smartphone te bedienen is. Naast meer comfort kan de nieuwe thermostaat ook een flinke besparing op de stookkosten opleveren. 


Nest Protect. Je mag tegenwoordig wel iets meer verwachten van je rookmelder.

Naast de slimme thermostaat is er ook de nieuwe Nest Protect. Deze is van top tot teen opnieuw ontworpen. Nest protect is voorzien van een zeer robuuste rooksensor, test zichzelf automatisch en gaat tot wel tien jaar mee. De Nest Protect is ook de eerste melder voor huishoudelijk gebruik waarvan je het alarm kunt uitzetten met je mobiel zonder dat je extra hardware nodig hebt. En net als de eerste Nest Protect vertelt hij je wat het probleem is en stuurt hij een melding naar je mobiel. Dit is de gloednieuwe Nest Protect. De rookmelder waar andere melders naar opkijken.


Nest Camera. Je huis op je mobiel.

De nieuwe Nest Cam past op je huis en gezin, ook wanneer je dat zelf niet kunt. Beveiligd video streamen in HD (1080p), activiteitsmeldingen, één app voor al je Nest-producten en een wendbare magnetische standaard: met de Nest Cam blijf je moeiteloos in verbinding met alles wat je dierbaar is. Waar je ook bent!

4 Artikel(en)
view_list
4 Artikel(en)
view_list