Chat with us, powered by LiveChat

Busch-axcent

Busch Jaeger Busch-axcent. Eigentijdse accenten

Persoonlijkheid krijgt vorm in het Busch Jaeger schakelmateriaal programma Busch-axcent. Rechte lijnen ontmoeten levendige kleuren en hoogwaardige, bijzondere materialen, en vormen zo een schakelaar die zowel puur als opvallend is.

Busch-axcent staat voor contrastrijke kleuren en materialen. Voeg bijzondere details toe aan elk interieur met het Busch-axcent schakelaarprogramma. Vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen als glas, thermoplast en zelfs platina en titanium. En met keuze uit Busch-Jaeger-afdekramen in dertien levendige, contrastrijke kleuren. Zo onderstrepen de Busch-axcent schakelaars ieders persoonlijke stijl en creëren ze een smaakvolle totaalindruk in elke ruimte.Tijdloze kleuraccente met Busch-axcent 

Busch-axcent biedt een breed kleurenpalet en past daardoor naadloos in elk interieur. De beige, aardtonen zorgen bijvoorbeeld voor een warme sfeer in elke ruimte. Perfect passend daarmee bij een tijdloze inrichting. Of kies voor het Busch-axcent schakelaarprogramma in zwart of wit om een rustige uitstraling te creëren.


Busch-axcent veelzijdige toepassingsmogelijkheden

De Busch-axcent schakelaarserie is verkrijgbaar met 1- tot 5-voudig afdekraam en kan zowel verticaal als horizontaal gemonteerd worden. 


Cradle to Cradle-duurzaamheidscertificaat voor Busch-axcent

In samenwerking met het ‘Cradle to Cradle Products Innovation Institute’ en een aangesloten deskundige, is de Busch-axcent serie in diverse categorieën beoordeeld. Daarbij kwamen verschillende aspecten aan bod als productcomponenten en het productieproces, maar ook sociale rechtvaardigheid en respect. Dat alles vanuit duurzaamheidsoogpunt en met aandacht voor mens en milieu. Daarbij is het Busch-Jaeger schakelaarprogramma Busch-axcent bekroond met het duurzaamheidscertificaat ‘Cradle to Cradle Certified™ Bronze’.