Chat with us, powered by LiveChat

Alpha

Busch Jaeger Alpha. Natuurlijk vanaf de oorsprong

Busch-Jaeger Alpha exclusive is het begin en de oorsprong. De op de natuur geïnspireerde kleuren en vormen van dit Busch Jaeger schakelmateriaal staan symbool voor puurheid, authenticiteit en minimalisme.

Alpha draagt de naam van de eerste letter van het Griekse alfabet en dat is niet voor niets. Organische vormen en kleuren, geïnspireerd op mineralen, stenen en metalen, vormen de oorsprong van dit exclusieve schakelmateriaal.

Busch-Jaeger Alpha exclusive en nea
Het uniforme kleurenpalet van het alpha-schakelaarprogramma maakt kiezen eenvoudiger, terwijl de toepassingsmogelijkheden alleen maar toenemen. Zowel de nea als exclusive afdekramen zijn niet alleen in verfijnde kleurnuances verkrijgbaar, maar ook in hoogwaardig en slijtvast geëloxeerd metaal. Dit met als uitzondering de schakelaars uitgevoerd in studiowit mat, die alleen met afdekraam alpha nea beschikbaar zijn.

Het schakelaarprogramma Busch-Jaeger alpha is leverbaar met 1 tot 5-voudig afdekraam en kan zowel verticaal als horizontaal worden gemonteerd. Met keuze bovendien uit twee uitvoeringen, namelijk alpha exclusive en nea.