Chat with us, powered by LiveChat

Systeemapparaten

Gira eNet Systeemapparaten. De vertaler voor het Gira draadloze systeem.
De Gira eNet server is de intelligente besturingscentrale van het systeem, wanneer dit meer moet kunnen dan de standaardfuncties van de eNet-sensoren en -actoren. Daarmee kan het hele Gira eNet-systeem worden geprogrammeerd, gevisualiseerd en gedocumenteerd. Toegang is mogelijk met de meest uiteenlopende bedieningsapparaten. Zo is, onafhankelijk van de eigen locatie, de huistechniek altijd in beeld.

Het eNet-systeem kan behalve met de wand en handzenders ook met mobiele bedieningsapparaten worden aangestuurd, bijvoorbeeld met iPhone, iPad en Android-apparaten. Met de mobile gate is toegang mogelijk tot het complete systeem via WLAN. Dit wordt mogelijk gemaakt door een op het mobiele apparaat geïnstalleerde app door middel van IP-technologie. Dankzij de Gira Interface kunnen ook de disciplines licht en jaloezie eenvoudig en intuïtief worden bediend. Zo kan, tussen het voeren van een telefoongesprek en het beantwoorden van een e-mail door, even de huistechniek worden bediend.

Met de omzetter en repeater wordt het bereik van de radiosignalen en de integratie mogelijk van bestaande draadloze bussystemen in het eNet-systeem.

3 Artikel(en)
view_list
3 Artikel(en)
view_list