Chat with us, powered by LiveChat

Sensotec

Gira Sensotec en Gira Sensotec LED
De Gira Sensotec en de Gira Sensotec LED bieden meer veiligheid in het donker doordat ze bij detectie van een beweging op afstand automatisch een oriëntatielicht inschakelen. Terwijl de Gira Sensotec voor deze functie de gedimde kamerverlichting gebruikt, beschikt de Gira Sensotec LED hiervoor over een geïntegreerde LED-lamp. Met een beweging op 5 cm afstand kan vervolgens naar wens de kamerverlichting contactloos ongedimd worden ingeschakeld. Toepasbaar met Gira schakelmateriaal.

Gira Sensotec
Automatisch meer veiligheid en oriëntatie in het donker: de Gira Sensotec schakelt de kamerverlichting gedimd in zodra een beweging wordt gedetecteerd in een voorgedefinieerd bereik. De bewegingdetectie vindt plaats volgens het principe van het Dopplereffect, waarmee ook bij hogere temperaturen een nauwkeurige detectie mogelijk is. Wanneer meer licht wordt gewenst, kan de verlichting met één beweging op ca. 5 cm afstand ongedimd worden ingeschakeld.

Gira Sensotec LED
De Gira Sensotec LED maakt voor de functie van het automatisch ingeschakelde oriëntatielicht gebruik van een geïntegreerde LED. Daarmee verenigt hij voor het eerst de functies van een bewegingsmelder, een LED-oriëntatielicht en een contactloze schakelaar in één apparaat. Net als de Gira Sensotec werkt ook de Gira Sensotec LED met sensortechnologie op basis van het Dopplereffect. Bij detectie van een beweging zorgt de geïntegreerde LED voor een beschaafde verlichting van de omgeving en zorgt zo voor oriëntatie in de ruimte.