Chat with us, powered by LiveChat

System 106 Deurstationmodules

Gira System 106. Mooi vormgegeven en flexibel

Het Gira systeem 106 is een installatiesysteem van metaal in puristisch-hoogwaardig design zonder afdekraam, gebaseerd op een basisafmeting van 106,5 × 106,5 mm. Met het modulaire deurstation in het Gira systeem 106 begint gastvrijheid al voor de huisdeur. Van belknop-, spraak- en cameramodule tot en met de info- en blinde module vormen alle functies een harmonieus totaalbeeld. In het donker zorgen de belknoppen met tekstkader en achtergrondverlichting voor een goede leesbaarheid en een aangename verschijning.

Individueel aanpasbaar door modulaire constructie
Het systeem 106 kan worden toegepast in een- en meergezinswoningen, maar ook bij kantoorgebouwen, industriële objecten en hotels. Door de modulaire opbouw kan het systeem qua afmetingen, design en functionaliteit individueel aan de behoeften worden aangepast. Uitbreidingen en wijzigingen zijn door uitwisseling van de modules te allen tijde eenvoudig mogelijk.
Zelfs het front kan met dit systeem worden verwisseld. Zo kan de uitstraling van het systeem ook achteraf van bijvoorbeeld verkeerswit in roestvast staal worden gewijzigd, zonder dat daarbij de elektronische componenten moeten worden vervangen.